Η διαφθορά του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ήταν λοιπόν ο Μπέος, ο Τσακογιάννης και ο…Καρακούλιας. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, ένας μέτοχος της ΠΑΕ Ηλιούπολης και ένας μπούκερ από τη Θεσσαλονίκη!

Οι μόνοι οι οποίοι κρατούνται προσωρινά για το μέγα – όπως μας παρουσίαζαν — σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, τα στοιχήματα των εκατομμυρίων κ.λπ.. Στην Τουρκία, για το ίδιο θέμα, έχουν γεμίσει οι φυλακές με μεγαλοπαράγοντες.

Εδώ, έχει κατακάτσει κιόλας ο κουρνιαχτός των πρώτων ημερών, που λίγο έλειψε να ξεπεράσει, αν δεν ξεπέρασε κιόλας, την ψήφιση τότε του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Και, η συντριπτική πλειονότητα των εμπλεκομένων (παράγοντες, διαιτητές, παίχτες κλπ) ήδη διαφαίνεται ότι θα «καθαρίσει».

 Ακόμη και οι καταζητούμενοι για κακουργήματα έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως και αφεθεί ελεύθεροι με όρους, ενώ δεν επικυρώθηκε από το δικαστικό συμβούλιο η «απαγόρευση εξόδου από τη χώρα» που είχε επιβάλλει ο εισαγγελέας σε δεκάδες πρόσωπα, στα οποία επιστράφηκαν και τα κατασχεμένα διαβατήρια.

 Κατόπιν τούτων, λίγους θα εκπλήξει αν σε λίγο καιρό, αποφυλακιστούν όσοι κρατούνται και αν ο ογκωδέστατος φάκελος «Παράγκα 2», τοποθετηθεί πάνω από τον επίσης ογκώδη φάκελο «Παράγκα 1», στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.