Ο Θανάσης Παπαμιχαήλ σημειώνει ότι πολυδιαφημισμένο σπάσιμο των δυο εκλογικών περιφερειών και η απλή αναλογική στην Αυτοδιοίκηση, είναι άλλη μια προσπάθεια εξαπάτησης των Ελλήνων πολίτων…


Στήνεται το σκηνικό της τελικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο μονομάχων στην αρένα των εκλογών.

Στόχος η εξόντωση του άλλου, ανεξάρτητα αν η κοινωνία εξοντώνεται καθημερινά…

Προπαγανδίζουν, δίκην διαφήμισης απορρυπαντικού, το μεγάλο κατόρθωμα του “σπασίματος» δυο εκλογικών περιφερειών και η απλή αναλογική στην Αυτοδιοίκηση, χωρίς να αντιλαμβάνονται οτι «μιλάνε» μόνο για τα δικά τους συμφέροντα και τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες.

Εξαπάτηση στην Αυτοδιοίκηση

Εξαπατούν τον κόσμο, με κομπασμό ιδεολογικής ανωτερότητας, μέσα σε ένα αρρωστημένο κλίμα αποπολιτικοποιήσης και αηδίας από την πλευρά της κοινωνίας.

Ημιμαθείς, ακραίοι, ανιστόρητοι, μικρόνοες, με ψύχωση αυτοθαυμασμού, κατώτεροι των περιστάσεων, στην πλειονότητα τους.

Η χώρα στα όρια της ανίατης βλάβης.

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ στο new deal

Προηγούμενο άρθροΟ εθνομηδενισμός το Έθνος και η Πατρίδα
Επόμενο άρθροΤο έθνος κράτος επιστρέφει και νικά
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ
Ο Θανάσης Παπαμιχαήλ, σπούδασε Νομικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια επικοινωνίας στην Αγγλία. Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Ananas Α.Ε. από το 1987. Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας για τέσσερις συνεχόμενες θητείες. Έχει εργαστεί για τις προεκλογικές εκστρατείες πολιτικών προσώπων και συνδυασμών, καθώς και ως σύμβουλος επικοινωνίας για πολλούς πολιτικούς και οργανισμούς, με πιο πρόσφατη απ’ όλες τις τακτικές συνεργασίες του, εκείνη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας.Από το 1997, διευθύνει και συντονίζει το επιτελείο επιστημονικών συνεργατών της Think Politics, αναλαμβάνοντας πλήθος υποψηφίων και σημειώνοντας εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας. Είναι συγγραφέας των εξειδικευμένων πρακτικών οδηγών Πολιτικής Επικοινωνίας «Πώς να κάνετε σωστή Προεκλογική Εκστρατεία» (1998) και «Πώς να κερδίσετε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» (2006). Αρθρογραφεί σε τοπικής και εθνική κυκλοφορίας εφημερίδες, καθώς και σε εξειδικευμένα επαγγελματικά έντυπα στο χώρο της Επικοινωνίας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.