Η πρώτη έξοδος από την Αθήνα του νέου γερμανού πρέσβυ Βόλφγκαγκ Ντολτ έγινε στο Δίστομο των γερμανικών θηριωδιών. Ναζιστικών ή χιτλερικών, δεν έχει σημασία, γιατί δεν φύτρωσαν έτσι ξαφνικά τα άνθη του κακού.

Κάποιοι τα ψήφιζαν για χρόνια πριν καταφέρουν να φέρουν στην εξουσία τον Χίτλερ και τους Ναζί. Κι αυτοί ήταν οι γερμανοί. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με τη δική μας Χρυσή Αυγή, τον Μιχαλολιάκο, τον Κασιδιάρη, τον Καιάδα κλπ., που βρέθηκαν μισό εκατομμύριο ανεγκέφαλοι και ανεύθυνοι έλληνες και τους έστειλαν στο Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τον πάντα πολύ καλά πληροφορημένο Μικροπολιτικό των «ΝΕΩΝ», εκεί, στο Δίστομο των γερμανικών εγκλημάτων, εκμυστηρεύτηκε στον Δήμαρχο Γιάννη Πατσαντάρα, ( σ.σ.: πρώην αξιωματικό της Ελληνικής Αεροπορίας), πως «νοιώθει την ανάγκη να κάνει κάτι αναπτυξιακό» για το χωριό των πικρών αναμνήσεων.

Λέτε ο γερμανός πρέσβυς να φροντίσει να έχουν προτεραιότητα οι σημερινοί του κάτοικοι στη μετανάστευση και εργοδότηση τους στη Γερμανία της Μέρκελ, αναπτυξιακό θάναι κι αυτό… Φτάνει να τον μιμηθεί η ηγεσία της Χρυσής Αυγής και να φροντίσει να συνοδεύεται από τον Καιάδα όπου κληθεί ο Κασιδιάρης για να δέρνει μετά μουσικής «ντεθ μέταλ»… Πρόοδος, κάτι το αναπτυξιακό δεν θάναι κι αυτό;

Μ΄ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια δηλαδή. Απ’ τη μια οι κάτοικοι του Διστόμου θα έχουν κάτι να φάνε, οπότε, «τα γεμάτα στόματα δεν μιλάνε», κατά τη λαϊκή θυμοσοφία, και απ’ την άλλη, άλλο να σε δέρνουν με γαμοσταυρίδια κι άλλες βρισιές, κι άλλο με μουσική…

Previous articleΠΟΙΟΣ (ΔΕΝ) ΘΕΛΕΙ ΤΟ DEBATE
Next articleMIA AKOMH ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗ
ΠΑΜΠΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΗΣ
Ο Πάμπος Χατζηλαμπής, γεννήθηκε στην Κερύνεια της Κύπρου, απ’ όπου είναι πρόσφυγας, λόγω της Τουρκικής εισβολής του 1974 και κατοχής. Είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος με πολυετή θητεία σε διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, όπως στην Ισπανική εφημερίδα «EL MUNDO», στα Πρακτορεία Ειδήσεων του Μεξικού “NOTIΜEX”, “CISA-PROCESO”, την εφημερίδα “EXCELSIOR”, το περιοδικό “PROCESO”, το τηλεοπτικό δίκτυο “TELEVISA” (Μεξικό) κ.α Έχει διατελέσει Προϊστάμενος Γραφείων Τύπου Ελληνικών Πρεσβειών στο εξωτερικό. Δίδαξε επί σειρά ετών στο Πανεπιστήμιο ΑΝAΓΟΥΑΚ, του Μεξικού, Γεωπολιτική και Φιλοσοφία της Επικοινωνίας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.