Το new-Deal στηρίζει και συμμετέχει στη διάλεξη που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού με θέμα: «Είναι η κρίση βιώσιμη; Είναι το χρέος βιώσιμο; Είναι το ευρώ βιώσιμο; Ποιές τολμηρές αλλαγές πρέπει να γίνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη;»

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Eμποροβιομηχανικό Eπιμελητήριο του Πειραιά (Λουδοβίκου 1, Πλατεία Οδησσού, δίπλα στη σταθμό του ηλεκτρικού), στα πλαίσια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ -Money Show Greece 2015, στις 13 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00μμ.

Η διανοήτρια και συγγραφέας Παναγιώτα Μπλέτα θα αναπτύξει τεχνοκρατικά και πολιτικά όλα τα πραγματικά δεδομένα και θα καταθέσει προτάσεις για προβληματισμό και διάλογο. Κεντρικός προσκεκλημένος, ο κορυφαίος συνταγματολόγος και επικεφαλής της Επιτροπής Αλήθειας του Χρέους, ο Γεώργιος Κασιμάτης, ο οποίος θα παρουσιάσει και θα αναλύσει όλη την αλήθεια για το χρέος της χώρας.

[quote text_size=»small»]

Συμμετέχουν επίσης τα επικοινωνιακά μέσα new-Deal, Attica Cost, Now24 , Σφήκα-Άνεμος Αντίστασης, Δρόμος της Αριστεράς, Αμεινίας Παλληνεύς, Dimoi News,Πολιτικές και Πολιτισμικές Συζητήσεις τα οποία είναι και χορηγοί της εκδήλωσης.

[/quote]

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ιδρυτής της Ακαδημίας, εικαστικός και συγγραφέας Σάντυ Νικολαρέας.