Σε μια κίνηση αλληλεγγύης , η  Λαϊκή Επιτροπή Μαλεβιζίου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου και η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου καλούν στην προβολή της ταινίας  «Δευτέρες με λιακάδα» την Κυριακή 20 Ιουλίου στο θεατράκι πίσω από το Δημαρχείο στο Γάζι.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΥΠΟΘΕΣΗ:

ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ. ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. Η ΠΑΡΕΑ ΔΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΡ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ  ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ                                                                                                                                         ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.