Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

new-Deal

H θέση, το ρεπορτάζ, η ανάλυση των γεγονότων μέσα από τη ματιά της συντακτικής μας ομάδας.
για να βρουμε τον «ατοφιο» αλλα «κρυμμενο» εαυτο μασ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ «ΑΤΟΦΙΟ» ΑΛΛΑ «ΚΡΥΜΜΕΝΟ» ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

“Κομμάτια” του ατόφιου, αληθινού αλλά καλά κρυμμένου εαυτού μας

Μπορεί όσα νιώθουμε να προέρχονται από τις πεποιθήσεις που διαμορφώσαμε στην παιδική μας ηλικία; Τι επηρέασε και με ποιο τρόπο φτάσαμε στις σημερινές διαπροσωπικές μας σχέσεις;
Ποια συναισθήματα, ποιες σκέψεις, ποια χαρακτηριστικά μας αποτελούν “κομμάτια” του ατόφιου, του αληθινού αλλά καλά κρυμμένου εαυτού μας.
Τρία εξαιρετικά βιβλία ψυχολογίας των εκδόσεων “Ι. Σιδέρης” και των συγγραφέων Ευγενίας Καρυώτη, Georges Phillips, Πασχαλιάς Μυτσκίδου και Ευστράτιου Παπάνη.

Ο ΘΑΜΠΩΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ

Μπορεί να λάμψει η ύπαρξη ατόφια και απαλλαγμένη από κοινωνικές μνήμες που θαμπώνουν την ουσία και τον αρχικό σκοπό; Έχουμε τη δυνατότητα να λησμονούμε τη συσσωρευμένη πίκρα, τις ματαιώσεις, τις προσδοκίες και να αναγεννιόμαστε;

side2

ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Μπορούμε να αλλάξουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις;
Ασφαλώς! Αρκεί να κατανοήσουμε καλύτερα το κοινωνικό μας άγχος, να μάθουμε την κατάλληλη στρατηγική και να την εφαρμόσουμε.

asid

 

Η ΧΑΡΤΟΓΑΡΗΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ

Οι αρνητικές σκέψεις, τα συναισθήματα φόβου, πόνου, ντροπής, οι δυσλειτουργικές σχέσεις, η υποτίμηση του εαυτού μας, τα σωματικά συμπτώματα μπορεί να απορρέουν από τις πεποιθήσεις μας και να έχουν τη ρίζα τους σε αρνητικές παιδικές εμπειρίες.