Πέντε έξι δικοί μας παλαβοί με σεντόνια, έσπειραν δημοκρατία, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν – ούτε καν τους οίκους αξιολόγησης.

Ένας άλλος παλαβός, Θεσσαλονικιός, με άλογο αυτή τη φορά, δεν μπορούσε να το στέσει και έφταξε μέχρι την Γκόα. Καμιά 300ρια χωριάτες κάτω από τ” αυλάκι, ή είχαν ανακαλύψει το red bull από τότε, ή βλέπανε πολύ Asterix και την πλήρωσε όλη η Περσία…

500 χρόνια να αποφασίσουμε ποιανού είναι τελικά ο μπακλαβάς και άλλα τόσα από τότε, εάν η Ομόνοια πρεπει να είναι στρογγυλή ή τετράγωνη. Ο Μπενίτο και ο φίλος του ακόμα ψάχνουν από που τους ήρθε, με αποτέλεσμα οι Εβραίοι να είναι περισσότεροι από τα σαπούνια (εδώ κάναμε μαλακιά!). Πλακωθήκαμε και λίγο μεταξύ μας, έτσι για να είμαστε ζεστοί.

Το στεφάνι (πως τον λένε, πως τον λένε) της Λιλλης σήκωσε το Euro, ένας μαύρος (!) Έλληνας ξεβράκωσε την μοσχοβίτικη dreamteam για πρωινό και ο Κεντέρης το πίστεψε που του είπαν πως είναι πιο γρήγορος από τον Lucky Luck.

Κάναμε τον ΓΑΠ πορδηπουργό (ασχολίαστο).

Τα iphone είναι πιο πολλά από μας και ο βάζελος πήρε πρωτάθλημα.

Μάθαμε Ρώσικα, Τούρκικα, θα μάθουμε και Κινέζικα. Φράξαμε μια λακκούβα στην Εθνικής Αντιστάσεως (τιμητικά) και είμαστε ακόμα οι καλύτεροι στο σεξ μετά από πανελλαδική δημοσκόπηση για λογαριασμό του Star.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΙΑ….ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.-

Previous articleΖΗΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Next articleΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΠΕΣ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΑΚΥΔΕΥΜΑ;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΝΙΚΗΣ
Αποτέλεσμα παθιασμένου έρωτα, σχεδόν μέσα στις καλαμιές εγώ, τον Σεπτέμβρη του 1976 στο Ηρακλειο της Κρητης. Μεγάλωσα με τις μουσικές και τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων του πατερά μου, τις μυρωδιές και τον παντελώς χαμένο έλεγχο των συναισθημάτων της μάνας μου. Εγκαταστάθηκα στην Αθήνα το 97, όπου σπούδασα επισιτιστικά επαγγέλματα, γαστρονομία, μαγειρική τέχνη. Εργάστηκα και εργάζομαι σαν chef και καθηγητής. Ιδιοκτήτης πλέον του εστιατορίου "STOUSGIOUSTOUS" η ταβέρνα στο Φοδελε, με μοναδικό κίνητρο την έντιμη συνέχιση της κρητικής κουζίνας και στόχο το αποτέλεσμα του απλούστατου, να μην περιγράφεται με λέξεις. ΕΠΙΛΟΓΗ η λέξη που με χαρακτηρίζει, διατηρώντας το δικαίωμα της με λόγο και έργα, με αρχή την εξέλιξη και τέλος την αρχή προσβολής τρίτων. Ζω σε μια χώρα ουτοπία που την καταντήσαμε ουτοπική. Σκοπός μου εδώ δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι σκέψεις μου μοιρασμένες. Ας είναι απλά food for thought. Μεταξύ κατεστημένου και περιθωρίου όπου κάποιοι δημιούργησαν και βάφτισαν, υπάρχει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Χωρίς ταμπέλες, σύνορα, υποδείξεις, χρώμα και γλώσσα, με όπλο την ελευθερία σε όλες τις εκφράσεις της. ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΛΛΑΔΑ.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.