Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018
ΦΛΩΡΑ ΜΑΚΡΗ

ΦΛΩΡΑ ΜΑΚΡΗ

Η Φλώρα είναι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, ενώ σπουδάζει και δημοσιογραφία. Είναι και αθλήτρια Υδατοσφαίρισης με οκτώ χρόνια διακρίσεις. Κορυφαίες στιγμές η κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος το 2005 και το 2007.
ΦΛΩΡΑ ΜΑΚΡΗ
ανθρωποι κομμενοι στα δυο…

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΥΟ…

Πώς να θρηνήσεις έναν άνθρωπο αλλά και πως να έχεις πίστη όταν μετά από μέρες αγωνιάς και πόνου λαμβάνεις μ’ ένα μήνυμα στο κινητό την απώλεια του χωρίς ικανοποιητικές αποδείξεις;

Αισθάνεσαι σε μια εποχή που δυστυχώς δεν αισθάνεται, σε μια εποχή που σου βάζει ένα τέλος στις ελπίδες σου και έτσι απλά κλείνει την αυλαία ενός τόσο τραγικού συμβάντος.

Σ΄ αυτό το κόσμο πέφτεις και σου ρίχνουν άλλη μια να πας ακόμα πιο κάτω κι εσύ δεν ξέρεις αν πρέπει να θρηνήσεις, αν πρέπει να θυμώσεις, αν πρέπει να ψάξεις ή αν πρέπει να μην πάψεις να ελπίζεις σε κάτι, οτιδήποτε.

Ένας άνθρωπος κομμένος στα δυο. Από τη μια η ζωή σου, από την άλλη το κομμάτι που λείπει. Από τη μια η ελπίδα σου από την άλλη το τέλος της.

Εμείς σε λίγους μήνες θα έχουμε αφήσει πίσω την ιστορία με το χαμένο αεροπλάνο της Malaysian Airlines, οι συγγενείς όμως ζουν δύσκολες στιγμές που θα κρατήσουν, δυστυχώς, για πολύ.

Ας ευχηθούμε, καλή δύναμη από καρδίας.