“Άλλος αγωνίζεται, έντιμα δουλεύει και δημιουργεί. Άλλος πάλι τεμπελιάζει, περιορίζεται να παρατηρεί, «δουλεύει την κατάσταση», κάτι που ιδιαίτερα τον ευχαριστεί.

Η Δημοκρατία (Κ.Δ Πολίτευμα) – εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα – διαρκώς απαξιώνεται, εκφυλίζεται, φυλλορροεί, επειδή κόμματα συντηρεί.

Το Σύνταγμα χρειάζεται αλλαγή – όπως μας πληροφορούν οι σοφοί μας ΚΟΜΜΑΤΟΤΑΓΟΙ. Αντίρρηση σε αυτό δεν χωρεί. Αλλά γιατί έπρεπε πρώτα κουρελόχαρτο (όπως οι ίδιοι το αποκαλούν) να το καταντήσουν, ώστε αναθεώρηση – μια ακόμη- να χρειαστεί;

Τέλος πάντων, ας κάνουν ό,τι θέλουν. «Ψωμί κι’αλάτι» όπως λέει και η ρήση η λαϊκή.

Με την ευκαιρία: Γιατί δεν κάνουν κάτι π.χ για του ΑΣΕΠ την αναπροσαρμογή; Δεν θα πρέπει να βελτιωθούν οι προϋποθέσεις για όποιον θέλει κάπου, αξιοκρατικά, να διοριστεί;

Δεν πρέπει να αλλάξουν κάπως τα περίφημα «μόρια», να τροποποιηθούν, να εμπλουτιστούν, να χαρακτεί μια άλλη προοπτική;

Η «Πυρηνική Βόμβα»- κατά χαρακτηρισμό μου – του Δημογραφικού είναι έτοιμη να πυροδοτηθεί. Φθίνουμε, γερνάμε, αφανιζόμαστε σαν λαός δηλαδή. Δεν θα πρέπει κάποια μέριμνα προστασίας να ληφθεί;

Παρήγορο ότι ήδη ανιδιοτελείς συμπατριώτες εργοδότες έχουν κινητοποιηθεί. Αν και άσχετοι με το αντικείμενο, ασχολούνται ευσυνείδητα με την αντισύλληψη την ….. ευγονική!….

Απειλούν με απόλυση την υπάλληλο η οποία έμεινε έγκυος και -για κάποιους μήνες – δεν θα μπορεί να εργαστεί (;).

Μάλιστα της συνιστούν να … κάνει έκτρωση, αν φυσικά θέλει στη θέση της να διατηρηθεί. Ας το σκεφτεί!.

Άλλοι πάλι προσλαμβάνουν μόνον ανύπαντρες ή παντρεμένες χωρίς παιδιά ώστε η εργασία απρόσκοπτα να συνεχιστεί.

[quote text_size=»small»]

Τέλος μερικοί – πιο προχωρημένοι/ μοντέρνοι – εφιστούν την προσοχή στις ένδο ή και εξωσυζυγικές επαφές ώστε κάθε …. παρατράγουδο να αποφευχθεί. Προχωρούν ορισμένοι κάπως περισσότερο: χορηγώντας – δωρεάν -προφυλακτικά, και προσφέροντας – επίσης δωρεάν – σεμινάρια στάσεων και ημερομηνιών αντισύλληψης για όποιον το επιθυμεί.

[/quote]

Κάτι μου λέει πως το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Έλληνα και στην περίπτωση αυτή προορίζεται να παρέξει μια ακόμη προφύλαξη /προοπτική : Να πείσει (με απειλή απόλυσης προσωπικού) τους ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ, να περάσουν νόμο ώστε η στείρωση να είναι υποχρεωτική και γενικευμένη για όποιον ή όποια θέλει να εργαστεί!…..

Είναι ίσως ο λυσιτελέστερος τρόπος το πρόβλημά του Δημογραφικού να αντιμετωπιστεί. Μαζί με την εθνοκτόνο βλακεία, την ανευθυνότητα την τραγική.

ΥΓ Έχουν λοιπόν γνώση οι φύλακες – πολίτες και πολιτικοί- επομένως κανείς μας δεν πρέπει να ανησυχεί. Αφού και από τους διορισμένους – χωρίς ΑΣΕΠ – υπαλλήλους της Βουλής ουδείς πρόκειται να θιγεί /απολυθεί.

Αλλά και το Δημογραφικό – μεταξύ πολλών άλλων – εύστοχα (όπως ήδη σας έδωσα μια γεύση) θα διευθετηθεί. (Ω , Τέμπορα ω …. «μόρια»!).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.