Το παραμύθι με τις θυσίες για τη σωτηρία της χώρας που όλο κοντοζυγώνει και όλο απομακρύνεται γίνεται εξαιρετικά μονότονο και βαρετό. Η κυβέρνηση είναι ολοφάνερο ότι απέτυχε αλλά αρνείται να το παραδεχτεί.

Ο πρωθυπουργός έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας επιχειρεί να στηριχτεί στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να εγκριθούν τα νέα έκτακτα μέτρα. Ωστόσο έτσι φως στο τούνελ δε θα φανεί.
Η κατάσταση εκτός από αδιέξοδη έχει καταστεί ανυπόφορη για όλους. Οι επιλογές για το Γιώργο Παπανδρέου είναι δύο, διότι οι μονόδρομοι βλέπουμε που μας οδήγησαν… Είτε αλλάζει πολιτική είτε προκηρύσσει εκλογές. Εξίσου ριψοκίνδυνες λύσεις, όμως προτιμότερες από το σίγουρο θάνατο που έρχεται αν συνεχιστεί η ίδια συνταγή.

 

Προηγούμενο άρθροΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΕΡΔΩΝ!
Επόμενο άρθροΜΙΑ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΛΟΥΜΠΕΡΗΣ
Ο Δημήτρης Κουκλουμπέρης είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο αλλά οι σειρήνες της πρωτεύουσας τον μάγεψαν και από το 2000 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και «αιώνιος» φοιτητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου. Πολιτικό ον, κατά την αριστοτέλεια λογική, θεωρεί το γράψιμο πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.