…Ήρωας ο Πακιστανός που έδρασε στο Παρίσι

Ο Αθανάσιος Παπανδρόπουλος σχολιάζει ότι στην πατρίδα του, ο Πακιστανός μετανάστης που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τέσσερις αθώους στο Παρίσι, θεωρήθηκε ήρωας. Κι αυτό γιατί πήγε να τιμωρήσει τους άπιστους για λογαριασμό του Προφήτη Μωάμεθ. Πόσους τέτοιοι ακραίοι ισλαμιστές εκ(τρέφονται) στην Ευρώπη; new deal
Ο Αθανάσιος Παπανδρόπουλος σχολιάζει ότι στην πατρίδα του, ο Πακιστανός μετανάστης που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τέσσερις αθώους στο Παρίσι, θεωρήθηκε ήρωας. Κι αυτό γιατί πήγε να τιμωρήσει τους άπιστους για λογαριασμό του Προφήτη Μωάμεθ. Πόσους τέτοιοι ακραίοι ισλαμιστές εκ(τρέφονται) στην Ευρώπη; new deal

Ο Αθανάσιος Παπανδρόπουλος σχολιάζει το γεγονός ότι στην πατρίδα του, το Πακιστάν, ο Πακιστανός μετανάστης που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τέσσερις αθώους στο Παρίσι, θεωρήθηκε ήρωας. Κι αυτό γιατί πήγε να τιμωρήσει τους άπιστους για λογαριασμό του Προφήτη Μωάμεθ. Πόσους τέτοιοι ακραίοι ισλαμιστές εκ(τρέφονται) στην Ευρώπη;


Είχε δηλώσει πως είναι 18 ετών και αποκαλύφτηκε πως ήταν 25. Ζούσε επιδοματούχος στο Παρίσι δύο χρόνια. Με δωρεάν περίθαλψη και αρκετή δουλίτσα στην παραοικονομία. Είχε συλληφθεί μια φορά γιατί ήταν κάτοχος αιχμηρών αντικειμένων, αλλά δεν κρίθηκε επικίνδυνος. Είχε αρκετές επαφές με κάποιους ιμάμηδες, οι οποίοι προφανώς θα του έκαναν κηρύγματα… αγάπης!

Τιμωρία για λογαριασμό του Προφήτη Μωάμεθ

Έτσι, όταν το έντυπο Charlie Hebdo, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία των 12 συνεργατών του από οργανωμένους και πωρωμένους ισλαμιστές δολοφόνους, επαναδημοσίευσε τα περίφημα ειρωνικά σκίτσα για τον Προφήτη, ο Αλί Π. αποφάσισε να τιμωρήσει τους υπεύθυνους του περιοδικού, για λογαριασμό του… Προφήτη.

Ήταν όμως τόσο καλά «οργανωμένος» που αντί να πάει στη νέα διεύθυνση του Charlie Hebdo, πήγε στην παληά. Όμως εκεί σήμερα, στεγάζεται μια άλλη δημοσιογραφική εταιρία. Η οποία, κατά ειρωνεία της τύχης, είναι φιλική προς τους μετανάστες. Έτσι, ο Αλί Π. μαχαίρωσε δύο δημοσιογράφους. Οι οποίοι δεν αποκλείεται να είχαν γράψει και υπέρ του όταν είχε συλληφθεί από τη γαλλική αστυνομία. Μαχαίρωσε επίσης και δύο περαστικούς από τα παλαιά γραφεία της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας.

Στο δε χωριό του, στο Πακιστάν, όταν το δολοφονικό  έργο του έγινε γνωστό, οι γονείς και οι συγχωριανοί του, όπως δήλωσαν στο τηλεοπτικό και διαδικτυακό κανάλι CNEWS, “αισθάνονταν υπερήφανοι που ο Αλί τιμώρησε τους βλάσφημους…”.

Ο …ήρωας και οι ακραίοι ισλαμιστές όμοιοι του

Ασχέτως βέβαια αν αυτοί οι τελευταίοι ήσαν πλήρως αμέτοχοι στη δήθεν βλασφημία. Εις ένδειξη αναγνώρισης επίσης, το χωριό θα διοργάνωνε και γιορτή για να τιμήσει το καμάρι του. Και να δείξει έτσι την πίστη του στον Προφήτη!!

Για την ιστορία και για να ξέρουμε τι μας γίνεται, σημειώνουμε ότι μόνον στη Γαλλία για παράδειγμα, οι «ριζοασπαστικοποιημένοι» νέοι ισλαμιστές. Από 215 που ήσαν καταγεγραμμένοι το 2015, μετά τη σφαγή του Ιανουαρίου, σήμερα ξεπερνούν τις 3.600. Αυτό σημαίνει ότι περί το 2030 θα ξεπερνούν τις 65.000. Θα πρόκειται δηλαδή για ένα πανίσχυρο δίκτυο ισλαμιστών δολοφόνων, στο οποίο αν προστεθούν γυναίκες, παιδιά και γονείς θα πλησιάζει τα 400000 άτομα!!!

Κατά συνέπεια, αγαπητοί φίλοι, μην περιμένετε να έλθει ο Ερντογάν στα μέρη μας. Ο ιός είναι ήδη εδώ και προστατεύεται από το ευρωπαϊκό σύστημα υγείας! Όσο για το κόστος της ισλαμικής τρομοκρατίας, καλύτερα να μη μιλάμε…

Το έχει τρυπήσει το ταβάνι!

Previous articleΗ παιδική φτώχεια έχει πάρει ανεξέλεγκτες  διαστάσεις στην ΕΕ.
Next articleΕπιτακτική ανάγκη να ενισχυθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις
Ο Αθανάσιος Χ. Παπανδρόπουλος, γόνος επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής οικογένειας των Πατρών (Νεολόγος Πατρών, 1879-1973), γεννήθηκε στο Ψυχικό το 1941 και φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια δημοσιογραφικής καρριέρας. Οικονομολόγος και ειδικός σε θέματα επικοινωνίας, έχει τιμηθεί με 42 δημοσιογραφικά βραβεία και είναι Ιππότης της Τιμής της Γαλλικής Δημοκρατίας, της Ουγγαρίας και της Πολωνίας. Εργάστηκε 30 χρόνια στον Οικονομικό Ταχυδρόμο και σε άλλα έντυπα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και συνεργάστηκε με γνωστές εφημερίδες και εξειδικευμένα περιοδικά. Σήμερα αρθρογραφεί στις εφημερίδες Εστία, Ναυτεμπορική και είναι σύμβουλος στο περιοδικό Μάνατζερ της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων. Επίσης, παρουσιάζει την εκπομπή «Δρόμοι της Ανάπτυξης» στο οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι Sbc. Είναι επίτιμος διεθνής πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και διοικητικός πρόεδρος του ελληνικού τμήματός της, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και χρημάτισε επί εξαετία πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Τύπου. Από το 2002 είναι μέλος της Γερουσίας για την Ένωση της Ευρώπης, από την οποία και τιμήθηκε για τα άρθρα του περί ομοσπονδιακής Ευρώπης.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.