Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

ΤΑ FAKE NEWS ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΤΑ FAKE NEWS ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ο Κωνσταντίνος Συλιγάρδος υπενθυμίζει το πόσο ευάλωτη είναι η βιομηχανία του τουρισμού από διάφορα γεγονότα. Χαρακτηριστικά, οι απεργιακές κινητοποιήσεις σε τομείς που εφάπτονται του τουρισμού των μεταφορών κλπ (λιμενεργάτες Πειραιά, taxi κλπ). Εικόνες από το μεταναστευτικό. Κακές εικόνες αεροδρομίων.

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Συλιγάρδος ταξιδεύει στο Μανχάταν και καταρριέται τον άθλιο καπιταλισμό που κατατρώει τις σάρκες των εργαζομένων και ταλαιπωρεί τους πολίτες που εργάζονται χωρίς ανταπόδοση για το αχάριστο Κράτος.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ

Ο Κωνσταντίνος Συλιγάρδος με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο στηλιτεύει όσους βρήκαν ευκαιρία και χορεύουν πάνω στα πτώματα, πριν ακόμα μπουν στους τάφους τους, για να βγάλουν μίσος και φθόνο για την porshe την επιχείρηση τον πλούτο και να εκφράσουν τα συνδικαλιστικά τους συνθήματα και τις πολιτικές ιδέες τους.

ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

Ο Κωνσταντίνος Συλιγάρδος αναφέρεται σε μια ιδέα που είχε ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR με έδρα το Ηράκλειο, να προχωρήσει στην τοποθέτηση της προτομής του Ρώσου Κοσμοναύτη Γιούρι Γκαγκάριν, προβάλλοντας την πόλη χωρίς ο Δήμος να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ

Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ

Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Συλιγάρδος σημειώνει ότι ο αγαπητός Γιώργος Κιμούλης είναι ο τελευταίος (αλλά όχι και ο τελευταίος που θα παίξει στη σκηνή του ΣΥΡΙΖΑ) ο οποίος ανέβηκε στο τρένο και κατέβηκε από την συνείδηση μας.

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

Ο Κωνσταντίνος Συλιγάρδος περίμενε να υπάρξει μια διαφορά, μια αλλαγή, αλλά δυστυχώς διαπιστώνει ότι όχι μόνο πρόκειται για μια απ τα ίδια, αλλά πολύ περισσότερο για ακριβώς το ίδιο πράγμα και μάλιστα χωρίς καν μια «πρωτοτυπία».

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΣΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΣΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙ

Ο Κωνσταντίνος Συλιγράδος παραθέτει στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, σύμφωνα με τα οποία τα κρατικά έσοδα από τον την «βαρειά βιομηχανία», τον Τουρισμό, υποχώρησαν κατά 5,8% σε σχέση με πέρσι και διαμορφώθηκαν στα 3,9 δισ. ευρώ.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;

ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;

Ο Κωνσταντίνος Συλιγάρδος ξεκαθαρίζει ότι οι δημοσιογράφοι δεν είμαστε εμείς αυτοί που αφού υποσχεθήκαμε το κόσμο ολόκληρο αλλά αποτύχαμε στις διαπραγματεύσεις και τώρα αναγκαζόμαστε να συνεχίζουμε να βαφτίζουμε το κρέας ψάρι…

ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ;

ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ;

Ο Κωνσταντίνος Συλιγάρδος με αφορμή τoν αποκλεισμό της Ελλάδας από το διαγωνισμό της Eurovision σημειώνει ότι στην Ελλάδα ο αριστερός «κόφτης» έχει μπει στην καλαισθησία, στο αυτονόητο και στο πάθος για διάκριση ακόμα και στην μουσική.

ON AIR

ON AIR

Ο Κωνσταντίνος Συλιγάρδος παίρνει θέση κατά της απεργίας στα ΜΜΕ και επισημαίνει ότι για όσους έχουν την ίδια με αυτόν θέση ότι δεν είμαστε μεμονομένες περιπτώσεις ούτε μειοψηφικές τάσεις απεργοσπατσών όπως αρέσκονται να μας χαρακτηρίζουν