Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΟΧΙ ΣΚΑΦΟΣ

Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΟΧΙ ΣΚΑΦΟΣ

Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης απαντώντας στις συστάσεις ορισμένων προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει «στροφή» στο Κέντρο, υπενθυμίζει ένα κόμμα, όπως η ΝΔ, που εκφράζει τον κύριο όγκο της Συντηρητικήςπαρατάξεως, δεν αλλάζει κατεύθυνση αναλόγως πως φυσάει ο άνεμος! Πολλώ δε μάλλον που ο άνεμος δεν φυσάει προς τ’ αριστερά…

Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης υποστηρίζει ότι δικαίως ή αδίκως οι κρατικοί υπάλληλοι δεν θα αργήσουν να στοχοποιηθούν, καθώς όπως λέει κι ένα σοφό ρητό των αμερικανών: a taste of their own medicine

ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΟΥ

ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΟΥ

Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης δεν ξέρει αν ήταν ο ήχος από πώμα της σαμπάνιας ή από πιάτα που έσπαγαν, αλλά ξύπνησε απότομα σαν μεθυσμένος, μη θέλοντας να πιστέψει ότι ήταν μόνον ένα υπέροχο όνειρο. Λίγο αργότερα, το ραδιόφωνο είπε ότι μας άφησε για πάντα ο Γιάννης Καλατζής… δεν ήταν όνειρο σκέφθηκε!

ΦΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

ΦΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης σημειώνει ότι σήμερα, μας κυβερνά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που έχασε την εσωκομματική αναμέτρηση το 1996, το «τσοχατζοπουλικό». Μαζί με τα απολειφάδια του ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο, συγκροτούν τον σκληρό πυρήνα του πολιτικού συστήματος της μεταπολιτεύσεως.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης υποστηρίζει ότι όσοι ζουν στο πλαίσιο μύθων τύπου «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς νοιώθουν τον πόνο που προκαλεί η κατάρρευση ενός ακόμη μύθου. Πρόκειται για όσους υποφέρουν από την κλασσική τύφλωση κάθε ιδεολόγου.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης αποτιμά την συγκέντρωση Παραιτηθείτε, σημειώνοντας ότι ανεξάρτητα από την μαζικότητα της, και μόνον ο θόρυβος που έγινε την καθιστά επιτυχημένη. Οπωσδήποτε, αξίζουν κάθε έπαινο οι διοργανωτές της ενώ τα όποια και όσα οργανωτικά προβλήματα δεν ακυρώνουν την αξία της.

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης επεσημαίνει ότι οι πυλώνες της Δεξιάς παρατάξεως, αυτοί που εγγυώντο τον κοινοβουλευτισμό και την δημοκρατία εξοντώθηκαν χωρίς έλεος. Από τα μεγάλα συγκροτήματα μέχρι τους μεγάλους εκδότες, η αριστερή τρομοκρατία επέβαλε το νόμο του φόβου και της σιωπής.

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ΄ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ΄ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης με αφορμή την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στη Βρετανία σημειώνει ότι μετά από 43 έτη προεδρευόμενου συστήματος διακυβερνήσεως η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί από τα μεταδικτατορικά της σύνδρομα και να περάσει σε ένα νέο σύστημα αποτελεσματικής διακυβερνήσεως

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ

Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης με αφορμή την επιθυμία του Λουκιανού Κηλαηδόνη να αποτεφρωθεί η σορός του, ανοίγει το θέμα της αποτέφρωσης και αν και συμφωνεί με την επιθυμία του καλλιτέχνη αναγνωρίζει ότι ζούμε σε μια χριστιανική χώρα, μέλος μιας ενώσεως χριστιανικών κρατών.

ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης θέλει να πιστεύει ότι δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και οριστικής ρήξεως με τους εταίρους, παρά το θεατρινίστικο δημοψήφισμα του 2015 που κλόνισε την πεποίθηση του…